Alle categorieën
N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator

Home>Producten>Batterij simulatoren

N8331-serie 16/24 kanalen stroomuitgang programmeerbare batterijverbindingssimulator
N8331 voorpaneel
N8331-configuratie
N8331 achterpaneel
N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator
N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator
N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator
N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator

N8331-serie Meerkanaals stroommeting op uA-niveau Programmeerbare batterijcelemulator


N8331 is een programmeerbare batterijsimulator met laag vermogen, meerkanaals en hoge nauwkeurigheid. Het kan ook worden gebruikt als een zeer nauwkeurige meerkanaals DC-voeding. N8331 standalone ondersteunt maximaal 24 kanalen. Elk kanaal is geïsoleerd. Gebruikers kunnen de spanning en stroom voor elk kanaal instellen op de standaard NGI-applicatiesoftware, die eenvoudig te gebruiken is en kan voldoen aan de behoeften van multi-channel, multi-parameter en complexe testomgevingen. N8331-applicatiesoftware ondersteunt batchverwerking met meerdere kanalen. Gegevens en grafieken voor elk kanaal kunnen worden weergegeven. Tegelijkertijd worden gegevensanalyse- en rapportfuncties ondersteund.


Delen naar:
Hoofdlijnen

●Spanningsbereik: 0-5V/0-6V

●Spanningsnauwkeurigheid: 0.6 mV

●Spanningsrimpelruis ≤2mVrms

●Eén apparaat met maximaal 24 kanalen, elk kanaal geïsoleerd

●Professionele toepassingssoftware, met gegevensanalyse en rapport

●Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

●μA niveaustroommeting

●LAN-poort en RS485-interface

Application Fields

●BMS/CMS-test voor nieuwe energievoertuigen, UAV en energieopslag

●R&D en productie van draagbare consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons, Bluetooth-oortelefoons, enz.

●Kalibratie van spanningsacquisitieapparaat, zoals brandstofcelspanningsmonitor

Functies en voordelen

Ultrahoge integratie, één apparaat met maximaal 24 kanalen

De N8331-serie maakt gebruik van een standaard 19-inch 2U-chassis, met maximaal 24 kanalen in één enkel apparaat. Elk kanaal is geïsoleerd. Eén apparaat kan tegelijkertijd tests met 24 stations ondersteunen, waardoor het aantal gebruikte instrumenten aanzienlijk wordt verminderd en de testefficiëntie wordt verbeterd.

één apparaat met maximaal 24 kanalen

μA niveaustroommeting, ondersteuning van statische stroom en beschermingsparametertest

De N8331-serie heeft een hoge nauwkeurigheid en resolutie. De huidige resolutie is maximaal 0.1 μA. De spanningsresolutie bedraagt ​​maximaal 100 μV. In de stand-bymodus is er nog steeds een stroom van μA-niveau aanwezig in de elektronische component. De ultrahoge stroomresolutie kan de statische stroom testen. Ondertussen kan een resolutie van 100 μV voldoen aan de hoge vraag naar beschermingsparametertests van het laad- en ontlaadbord.

Serieschakeling beschikbaar om de werkende staat van het batterijpakket te simuleren

Bij het simuleren van meerdere reeksen batterijcellen ondersteunt de N8331 de verbinding van meerdere apparaten in seriële modus. Gebruikers kunnen afstandsbediening en andere automatische tests op de applicatiesoftware uitvoeren.

ondersteunt de verbinding van meerdere apparaten in seriële modus

Vierdraads gevoel om meetnauwkeurigheid te garanderen

Om een ​​nauwkeurige spanningsmeting te garanderen, maakt de N8331 gebruik van een vierdraads systeemverbinding, twee draden worden gebruikt voor de spanningsuitgang en de andere twee worden gebruikt voor het rechtstreeks meten van de DUT-spanning. Het spanningsverlies veroorzaakt door de leidingweerstand van N8331 naar de DUT kan worden geëlimineerd door vierdraadsdetectie.

vierdraads systeemaansluiting, zeer nauwkeurige spanningsmeting

Toepassing -BMS-test

BMS (battery management system) is een apparaat dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van veiligheidsmonitoring en effectief beheer van accupakketten, en voor het verbeteren van de efficiëntie van de accuservice. Voor elektrische voertuigen kan BMS het opladen en ontladen van het batterijpakket effectief regelen, wat het uithoudingsvermogen kan verhogen, de levensduur kan verlengen, de bedrijfskosten kan verlagen en de veiligheid en betrouwbaarheid van het krachtige batterijpakket kan garanderen. BMS is een van de essentiële kerncomponenten van elektrische voertuigen geworden. Om de goede werking te garanderen, is het noodzakelijk om het GBS uitgebreid te testen.

BMS-testsysteem

NGI BMS-testplatform neemt het modulaire ontwerp over. Het bestaat uit een zeer nauwkeurige batterijsimulator, temperatuursimulatie-eenheid, laad- en ontlaadstroomsimulatie-eenheid, hoogspanningsvoeding, IO-detectie-eenheid, isolatiedetectie-eenheid, BMS-signaal en aan/uit-detectie-eenheid, CAN-communicatie-eenheid, softwarebesturingssysteem, etc. Het systeem kan maatwerk leveren op Li-on-batterijreeksen volgens de behoeften van de klant en gegevensrapporten genereren. Het systeem is sterk geïntegreerd, handig en efficiënt en ondersteunt uitbreiding en upgrades.

Test items

batterijtesttoepassing

Database
Aanvraag

Populaire categorieën