Alle categorieën
N8336-serie EV-autobatterijbeheersysteem Test programmeerbare laagspanningsbatterijsimulator

Home>Producten>Batterij simulatoren

N8336-serie 16 kanalen programmeerbare lithiumbatterijcelsimulator met lage spanning en hoge nauwkeurigheid
N8336 achterpaneel
N8336-serie EV-autobatterijbeheersysteem Test programmeerbare laagspanningsbatterijsimulator
N8336-serie EV-autobatterijbeheersysteem Test programmeerbare laagspanningsbatterijsimulator

N8336-serie EV-autobatterijbeheersysteem Test programmeerbare laagspanningsbatterijsimulator


N8336 is een programmeerbare batterijsimulator met laag vermogen, ultrahoge nauwkeurigheid en meerkanaals. De N8336 standalone ondersteunt maximaal 16 kanalen en elk kanaal is geïsoleerd, wat handig is voor serieschakeling met meerdere kanalen. De N8336-serie ondersteunt stroommeting op nA-niveau, ondersteunt bronmodus, laadmodus, SOC-test, SEQ-test, real-time curve en andere testfuncties. De applicatiesoftware is eenvoudig te gebruiken en kan voldoen aan de behoeften van multi-channel, multi-parameter en complexe testomgevingen.

Delen naar:
Hoofdlijnen

●Spanningsbereik: 0~5V/0~6V

●Huidige bereik: 0~1A/0~3A

●Spanningsnauwkeurigheid tot 1: 60,000

●nA niveau stroommeting

●Enkel apparaat tot 16 kanalen

●Ondersteuning van SOC-test, SEQ-test, real-time curve, enz.

●16-kanaals communicatiereactietijd ≤10ms

●LAN-poort, RS485-interface, CAN-interface

Application Fields

●BMS/CMS-test voor nieuwe energievoertuigen, UAV en energieopslag

●R&D en productie van draagbare consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons, Bluetooth-oortelefoons, smartwatch, enz.

●Kalibratie van het apparaat voor spanningsregistratie, zoals de spanningsmonitor voor brandstofcellen

Functies en voordelen

Ultrahoge integratie, één apparaat met maximaal 16 kanalen

De N8336-serie gebruikt een standaard 19-inch 2U-formaat, met maximaal 16 kanalen in één enkel apparaat. Elk kanaal is geïsoleerd. Eén apparaat kan tegelijkertijd tests met 16 stations ondersteunen, waardoor het aantal gebruikte instrumenten aanzienlijk wordt verminderd en de testefficiëntie wordt verbeterd.

achterpaneel met 16 kanalen

Ultrahoge spanningsnauwkeurigheid, nA-niveaustroommeting

De N8336-serie heeft een ultrahoge spanningsnauwkeurigheid tot 1/60,000, met een stroomresolutie tot 10 nA en een spanningsresolutie tot 10 μV. Tot 0.1 mV spanningsnauwkeurigheid en stroommeting op nA-niveau kunnen een zeer nauwkeurige gelijkstroomvoeding en ultrahoge nauwkeurigheid spannings-/stroommeting bieden voor producttests, die op grote schaal kunnen worden gebruikt in R&D en productprestatietests voor BMS/CMS, draagbare consumenten elektronica (Bluetooth-headsets, elektrisch gereedschap, enz.).

zeer nauwkeurige spanningsmeting

Serieschakeling beschikbaar om de werkende staat van het batterijpakket te simuleren

Bij het simuleren van meerdere reeksen batterijcellen ondersteunt de N8336 de verbinding van meerdere apparaten in seriële modus. Gebruikers kunnen afstandsbediening en andere automatische tests op de applicatiesoftware uitvoeren.

serieschakeling

Ultrasnelle transiënte respons zonder overshoot

Het lage uitgangsgeluid is de echte DC-karakteristiek van de batterijcel zonder rimpel. Wanneer de DUT dynamisch verandert, kan de N8336 onmiddellijk een stabiele DC-uitvoer leveren en de schade door piekspanning aan de DUT verminderen. Voor niet-statische producttesttoepassingen kan de N8336-serie tijdig een stabiele DC-bron leveren. De N8336-serie heeft een snelle dynamische respons om echte batterijen te simuleren.

hoge snelheid spanningsstijging en -dalingstijd

Batterijsimulatie geschikt voor BMS-chiptest met verschillende specificaties

Batterijsimulators uit de N8336-serie hebben meerdere functies en kenmerken, ter ondersteuning van Source, Charge, SOC Test, SEQ Test, Graph, All CH CAN-instelling, enz. Eén apparaat kan meerdere toepassingen bereiken, testapparatuur stroomlijnen en testprocedures optimaliseren. Het interne circuit van de N8336 is geoptimaliseerd voor verschillende chips, die kunnen worden aangepast om BMS-chips met verschillende specificaties te testen.

multifunctionele bms die batterijcelsimulatie test

Product dimensie

N8336 afmeting

Database
Aanvraag

Populaire categorieën