Alle categorieën
N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid

Home>Producten>Batterij simulatoren

N8352-serie 2-kanaals zeer nauwkeurige huidige bidirectionele batterijladersimulator
N8352 voorpaneel
N8352-configuratie
N8352 achterpaneel
N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid
N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid
N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid
N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid

N8352-serie 2-kanaals programmeerbare batterijlaad-/ontlaadsimulator met hoge nauwkeurigheid


De N8352-serie is speciaal ontworpen voor de R&D en het testen van draagbare producten op batterijen, zoals Bluetooth-headsets, mobiele telefoons, AR/VR slimme terminals, elektrisch gereedschap, enz. De stroom vloeit in beide richtingen en kan worden gebruikt als stroomvoorziening of een lading. De N8352 is eenvoudig te gebruiken met touchscreen en UI-ontwerp. De uitgangskenmerken zijn vergelijkbaar met echte batterijen, met een snelle dynamische respons, geen overschrijding van de spanningsstijging en -daling en een stabiele golfvorm. De stroomnauwkeurigheid bedraagt ​​maximaal μA-niveau, wat het statische stroomverbruik kan testen. De N8352 is uitgerust met een 4.3-inch touchscreen en een ingebouwde 2-kanaals DVM, die op grote schaal kan worden gebruikt bij het testen van consumentenelektronica.


Delen naar:
Hoofdlijnen

●Voltage range:0-6V/0-15V/0-20V

●Current range:-1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Spanningsrimpelruis laag tot 2mVrms

●Dubbele LAN-poort en RS232-interface

●Spanningsnauwkeurigheid tot 0.01%+1mV

●μA niveaustroommeting

●Ultrasnelle dynamische respons zonder overshoot

●Ingebouwde tweekanaals, zeer nauwkeurige DVM-meting

●High-definition touchscreen

Application Fields

●Batterij bescherming board test

●Apparaattest voor batterijonderhoud

●R&D en productie van draagbare consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons, Bluetooth-oortelefoons, enz.

● Fabricagetest elektrisch gereedschap, zoals een elektrische schroevendraaier

Functies en voordelen

Power Mode

Als tweekanaalsvoeding kunnen gebruikers de uitgangsspanning en uitgangsstroomgrenswaarde instellen op de N8352. De N8352 biedt meerdere stroombereiken die de uitvoer- en meetnauwkeurigheid kunnen verbeteren.

Batterijsimulatie

N8352 dubbele kanalen bieden onafhankelijke instelling van initiële spanning, interne weerstand, batterijcapaciteit en andere gerelateerde parameters, en uitlezing in realtime. Het kan worden gebruikt om de moeilijkheid van de oncontroleerbare parameters voor een echte batterij in de test op te lossen en om de testefficiëntie te verbeteren.

Foutsimulatie

N8352 biedt de volgende foutstatussen: open circuit met positieve en negatieve polariteit, aansluiting met omgekeerde polariteit en kortsluiting. De stroom vloeit in beide richtingen, waardoor de N8352 zowel een voeding als een belasting is. De stroom vloeit in beide richtingen. N8352 kan zowel stroom zuigen als uitvoeren. De uitgangsterminal heeft een schakelmodule, die in gesloten toestand fysiek kan worden losgekoppeld van het externe circuit.

bron- en laadmodus laad- en ontlaadtest

Variabele uitgangsimpedantie maakt simulatie van de interne batterijweerstand mogelijk

De N8352 beschikt over de interne weerstandssimulatiefunctie van de batterij en ondersteunt het programmeren van weerstandswaarden. Het programmeerbare bereik is 0-20Ω, wat de variatiegrafiek kan emuleren die consistent is met de echte interne weerstandskarakteristieken van de batterij.

Simulatie van de interne weerstand van de batterij

Ultrasnelle transiënte respons zonder overshoot

De N8352-serie kan ervoor zorgen dat er geen overschrijding van spanningsveranderingen optreedt onder onbelaste of beladen toestand, waardoor schade aan de DUT als gevolg van overbelasting en overontlading wordt voorkomen. Het kan een slecht effect op de productkwaliteit voorkomen. Deze functie kan voldoen aan de vraag naar producttests met strikte stroomvereisten.

ultrasnelle transiënte respons zonder overshoot, laadstijgingstijd

ultrasnelle transiënte respons zonder overshoot, laadvaltijd

Toepassing - Mobiele test

De meeste consumentenelektronica wordt aangedreven door een Li-ionbatterij, vooral smartphones. Problemen met de levensduur van de batterij worden prominent. De regelgeving voor het testen van batterijen wordt strenger. Vergeleken met een echte batterij heeft het de volgende voordelen om een ​​batterijsimulator toe te passen. Het kan de grafiek voor het vervangen van de batterij emuleren en de testcyclus verkorten. De betrouwbaarheid van testgegevens kan worden verbeterd door herhaalde tests op een bepaald model.

Beide kanalen van de N8352 kunnen opladen en ontladen. Elk kanaal kan dus worden gebruikt als stroomvoorziening en kan worden aangesloten op een mobiele stroomterminal. Het andere kanaal kan als accu worden gebruikt en kan worden aangesloten op de mobiele accuterminal. Zowel de laad- als de ontlaadprestaties kunnen worden getest zonder de kabels te verwisselen. Eén enkele N8352 kan worden gebruikt om een ​​laad- en ontlaadbeveiligingskaart te testen zonder extra schakelaars, wat de complexiteit van het testsysteem aanzienlijk vermindert en de teststabiliteit en efficiëntie verbetert.

Voordelen van batterijsimulatie versus echte batterijen

● Geschikt voor elk accumodel

● Statische stroomverbruiktest

● Variabele interne weerstandsuitgangsfunctie

● Ingebouwde foutsimulatie

● Het beginpunt van de batterijsimulatie kan willekeurig worden ingesteld.

● Krachtige beveiligingsfuncties, zonder gevaren en risico's voor de batterijveiligheid

Simulatie van mobiele opladers

Database
Aanvraag

Populaire categorieën