Alle categorieën
N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt

Home>Producten>Batterij simulatoren

N83580-serie 8-kanaals huidige bidirectionele programmeerbare batterijcelemulator met twee kwadranten
N83580 voorpaneel
N83580-configuratie
N83580 achterpaneel
N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt
N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt
N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt
N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt

N83580-serie 8-kanaals BMS-testbatterij-emulator die digitale spanningsmeting ondersteunt


N83580 is een programmeerbare batterijsimulator met laag vermogen, hoge nauwkeurigheid en meerkanaals. Door een ontwerp met twee kwadranten aan te nemen, kan de stroom worden opgeladen en ontladen, wat kan voldoen aan de behoeften van de BMS-test. De N83580 standalone ondersteunt maximaal 8 kanalen, die een test op vier stations kunnen bieden en voldoen aan de eisen van de ATE-test in consumentenelektronica. De spanning en stroom van elk kanaal kunnen via applicatiesoftware worden ingesteld. Het ondersteunt de energiemodus, oplaadmodus, batterijsimulatie, interne weerstandssimulatie, SOC-simulatie, foutsimulatie en andere testfuncties. N83580-software is eenvoudig te gebruiken en kan voldoen aan de eisen van batterijsimulators in meerkanaals, multi-parameter en complexe testomgevingen. N83580-software ondersteunt batchverwerking met meerdere kanalen. Gegevens en curven voor elk kanaal kunnen worden weergegeven. Ondertussen worden data-analyse en rapportfunctie ondersteund.


Delen naar:
Hoofdlijnen

●Voltage range: 0~5V/0~6V/0~15V

●Current range: -1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Spanningsnauwkeurigheid tot 0.01%+1mV

●nA niveau stroommeting

●Spanningsrimpelruis laag tot 2mVrms

●Enkel apparaat tot 8 kanalen

●8 hoge precisie DVM-meting, nauwkeurigheid tot 0.1 mV

●3 groepen batterij SOC-model

●Ondersteuning actief/passief gebalanceerd testen

●Dubbele LAN-poort en RS232 CAN-interface

●Ondersteunt batterijsimulatie, interne weerstandssimulatie, SOC-simulatie, foutsimulatie, enz.

Application Fields

●BMS/CMS-test voor nieuwe energievoertuigen, UAV en energieopslag

●Apparaattest voor batterijonderhoud

●R&D en productie van draagbare consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons, Bluetooth-oortelefoons, enz.

● Fabricagetest elektrisch gereedschap, zoals een elektrische schroevendraaier

Functies en voordelen

Actief/passief evenwichtstest

Door een bidirectioneel ontwerp kunnen de huidige ingangs- en uitgangsrichtingen van elk kanaal respectievelijk worden bestuurd. Gebruikers kunnen het laad- en ontlaadmodel van de batterij aanpassen, dat volledig voldoet aan de vereisten van de BMS actieve/passieve balanceringstest.

actief balanceringsdiagram

Ultrahoge nauwkeurigheid, ondersteuning van statische stroomverbruiktest

De N83580 is een zeer nauwkeurige batterijsimulator en de huidige nauwkeurigheid bedraagt ​​maximaal 100 nA. Zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding, vergeleken met de gemeten huidige waarde van DMM met de teruggelezen huidige waarde van N83580, is de afwijkingswaarde binnen 100 nA. Door het te testen product van stroom te voorzien, kan het statische stroomverbruik in de standby-status visueel worden getest en kunnen niet-gekwalificeerde producten worden afgeschermd.

ultrahoge nauwkeurigheid, ondersteunt statische stroomverbruiktest

DVM-meting met hoge precisie

Naast de batterijsimulatorfunctie biedt de N83580-serie ook de basiscircuitmeetfunctie. De ingebouwde 8-weg uiterst nauwkeurige DVM digitale voltmeter meet direct de TP-puntspanning in het circuit. De N83580-serie DVM-spanningsmeting is uitgerust met dubbel bereik ±5V/±30V, 5-bit halve resolutie, meetnauwkeurigheid tot 0.1mV .

Ultrahoge integratie, ingebouwde foutsimulatie

N83580 integreert 8 kanalen in 19-inch 2U-formaat. Elk kanaal heeft een ingebouwde kortsluiting met positieve en negatieve polariteit, open circuit en omgekeerde polariteit. Gebruikers kunnen rechtstreeks op het voorpaneel of op pc bedienen. De toepassing van N83580 kan het gebruik van externe componenten voor batterijfoutsimulatie elimineren, wat kosten en ruimte voor gebruikers kan besparen.

ultrahoge integratie, ingebouwde foutsimulatie

Geschikt voor verschillende specificaties van BMS-chiptest

De batterijsimulator uit de N83580-serie ondersteunt een verscheidenheid aan functies en functies voor batterijsimulatie, waaronder de energiemodus, de oplaadmodus, de batterijsimulatie, de SOC-test, de SEQ-bewerkingsfunctie en de foutsimulatie. N83580-serie gebouwd in 3 groepen van batterij-SOC-modellen, ondersteunt echte simulatie van batterijontlading. De N83580-serie kan verschillende toepassingen bereiken, de testapparatuur stroomlijnen en het testproces binnen één apparaat optimaliseren. En het interne circuit van de N83580 kan worden aangepast aan verschillende specificaties van de BMS-chiptest. Het kan stand-by statisch stroomverbruik testen, alle specificaties van het batterijmodel creëren, met krachtige beveiligingsfunctie en zonder gevaren en risico's voor de batterijveiligheid.

diverse specificaties voor BMS-chiptest

Database
Aanvraag

Populaire categorieën