Alle categorieën

Home>Producten>Testserie supercondensatoren>N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester

202305241137497133
202305241137539622
202305241137590872
202305241138029797
202305241138077278
202305241138132278
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester
N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester

N5831-serie gedistribueerde supercondensatormodule Capaciteit & DCIR-tester


De N5831-serie is speciaal ontwikkeld door NGI voor de R&D en productie van supercondensatormodules. De N5831 biedt nauwkeurige metingen voor elektrische parameters zoals laadcapaciteit, ontlaadcapaciteit, DCIR opladen, DCIR ontladen, energieconversie-efficiëntie, levensduur van de cyclus, enz. Het ondersteunt ook meerdere testmethoden, waardoor gebruikers kunnen selecteren op basis van hun behoeften.

N5831 pc-toepassingssoftware ondersteunt maatwerk. Gebruikers kunnen de testbestanden aanpassen volgens de testprocedure. De testresultaten kunnen worden opgeslagen in de database engeëxporteerd in de formaten van Excel en JPG.

Delen naar:
Hoofdlijnen

●Spanningsbereik: 0-200V

● Huidig ​​bereik: 0- 1200A

●Overgangssnelheid van CV naar CC tot 1 ms

●Hoge meetnauwkeurigheid

●Door de gebruiker gedefinieerd testproces

●Bewerkbare testprocedure om de configuratie-efficiëntie te verbeteren

●Bemonsteringsfrequentie tot 1 ms

●Ondersteuning van verschillende DCIR-testmethoden

●Instelbare sorteerfunctie voor verschillende specificaties

●Standaard 19-inch chassis

Application Fields

R&D, productie en kwaliteitsinspectie van supercondensator

●Supercondensator materiaalonderzoek

●Andere gerelateerde velden van supercondensator

Functies en voordelen

Verschillende modellen en specificaties om aan verschillende behoeften te voldoen

1) Spanningsbereik: 0-200V, stroombereik: 0-1200A, vermogensbereik: 0-200kW. 

2) Modulair ontwerp, stroomaanpassing beschikbaar. 

3) Verschillende testopstellingen en een breed vermogensbereik om zowel cellen als modules te testen. 

4) Nauwkeurigheid uitgangsspanning: 0.05%, nauwkeurigheid stroomuitgang: 0.05%.


Hoogfrequente bemonstering om de meetnauwkeurigheid te verbeteren

De bemonsteringsfrequentie voor spanning en stroom is maximaal 1 ms. De hoge bemonsteringsfrequentie maakt een nauwkeurige capaciteitsberekening mogelijk.


Diverse testopstellingen om aan verschillende testeisen te voldoen

De N5831-serie biedt vier optionele soorten testopstellingen. Het vuisttype is een universele armatuur, geschikt voor verschillende cilindrische batterijen. Het tweede type is krokodillenklem, geschikt voor wetenschappelijk onderzoek (ook voor hoogspanningsapparatuur). Alle speciaal gevormde batterijen voor onderzoeksdoeleinden kunnen worden vastgeklemd door de laad- en ontlaadelektroden en meetelektroden naar buiten te leiden. Het derde type is een speciale textuur voor polymeerbatterijen. Het vierde type is een speciale textuur voor knoopbatterijen.


Snelle reactie tijdens opladen tot ontladen

N5831 is ontworpen met een precisiecircuit om een ​​snelle en nauwkeurige laad- en ontlaadovergang te garanderen. Tijdens het laadproces is er geen overbelasting tijdens het omzetten van CC naar CV-laden, wat de DUT kan beschermen tegen beschadiging.

N5831 heeft de kenmerken van een naadloze overgang van CV-opladen naar CC-opladen en een bemonsteringsfrequentie tot 1 ms, die kan voldoen aan de testvereisten van QC/T 741, zesstapsmethode en laad-tot-ontlaadmethode voor DCIR.

下载

Meting met vier elektroden om meetfouten te verminderen

De meegeleverde testopstellingen zijn voorzien van 4 elektroden. Twee uitgangselektroden worden gebruikt om teststroom te leveren en twee meetelektroden worden gebruikt om de batterijspanning te meten. Meting met meerdere elektroden verbetert niet alleen de meetnauwkeurigheid, maar ondersteunt ook de referentie-elektrodetest, die geschikt is voor het onderzoek van elektrodematerialen.


Meerkanaals temperatuurregistratie 

De N5831-serie ondersteunt 16-kanaals temperatuurregistratie, die geschikt is voor verschillende NTC's (negatieve temperatuurcoëfficiënt), voldoet aan de behoeften van real-time bewaking van de interne temperatuur van de supercondensatormodule en zorgt voor veiligheid en stabiliteit tijdens de test.


Applicatiesoftware

1) N5831-software maakt gebruik van een platformontwerp, waarmee gebruikers het testproces kunnen aanpassen aan hun vereisten. 

2) Office-achtige interface, onafhankelijke weergave van elk kanaal, ondersteuning van spannings- en stroomgolfvormgeneratie en resultaatweergave in tabelvorm maken deze professionele software multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. 

3) De N5831 is ontworpen met een stroombegrenzingscircuit en reageert snel, wat kan voorkomen dat de N5831 beschadigd raakt door overbelasting.

4) N5831 maakt gebruik van afschermingstechnologie, die een brede aanpasbaarheid heeft aan zware testomgevingen, en verbetert het anti-interferentievermogen.

Engels (1)Engels (2)


Capaciteitstest

N5831 kan de laadcapaciteit en ontlaadcapaciteit van supercondensator meten. De testmethode is als volgt: laad of ontlaad de gemeten supercondensator in de CC-modus, registreer de tijd en spanning tijdens het laad- of ontlaadproces en bereken de capaciteit door de slew rate van de spanning en tijd tijdens het proces te berekenen.

Gebruikers kunnen spanning en tijd kiezen voor berekening volgens verschillende meetstandaarden, zoals IEC.

1687837852187

DCIR-test

De N5831 ondersteunt verschillende DCIR-testmethoden: multi-puls, single-puls, charge-to-discharge, zesstapstest en IEC-test, die aan de testbehoeften van de meeste gebruikers kunnen voldoen. De kerntechnologie van NGI zorgt ervoor dat zeer nauwkeurige resultaten worden verkregen in verschillende testmethoden.

Engels (6)

Leven test

N5831 kan de fysieke parameters van de supercondensator meten tijdens het herhaalde laad- en ontlaadproces en de verzwakkingscurven extraheren. Door de parameters en curves te analyseren, kunnen gebruikers de verwachte levensduur van de supercondensator in verschillende toepassingsomgevingen, laad- en ontlaadcycli en prestatie-index in verschillende stadia verkrijgen. Levenstestresultaten kunnen worden gebruikt om de materialen, ambacht, opslag en vele andere koppelingen te verbeteren.

Engels (7)


Database
Aanvraag

Populaire categorieën