Alle categorieën

Home>Producten>DC elektronische belastingen>N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting

1
2
3
4
5
6
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting
N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting

N61100-serie Meerkanaals hoogwaardige elektronische DC-belasting


De N61100-serie is een meerkanaals DC-programmeerbare elektronische belasting, met hoge betrouwbaarheid, hoge integratie, hoge kostenprestaties en volledige functies. Het is op maat gemaakt voor geïntegreerde toepassingen, met een hoge communicatiereactiesnelheid en hoge stabiliteit. De N61100-serie heeft een 19-inch 3U-formaat, maximaal 12 kanalen en ondersteunt LAN-, RS232- en RS485-communicatie-interfaces. In de meeste geïntegreerde toepassingen kan de N61100-serie stand-alone elektronische belastingen met laag vermogen vervangen en gebruikers veel kosten besparen.

Delen naar:
Hoofdlijnen
 • Voltage range: 0~80V/0~150V/0~600V

 • Stroombereik: 0~120A 

 • Hoge integratie, enkel apparaat tot 12 kanalen 

 • Dubbel meetbereik voor CC-, CV-, CP-, CR-modus 

 • 8 soorten testmodi: CC, CV, CR, CP, CV+CC, CV+CR, CR+CC, CP+CC

 • Belastingseffecttest, dynamische sweep, tijdmeting, ontladingstest

 • Ondersteunende LED-lichtsimulatiefunctie

 • OCP/OVP/OPP-testmodus

 • Sequentietest (SEQ), autotest, Von/Voff, kortsluitsimulatie

 • Communicatie-interfaces: LAN, RS232, RS485

Application Fields
 • Test met lage voeding, zoals AC/DC-stroom, DC/DC-converter, LED-stroom, communicatievermogen, enz.

 • Test van autokabelboom, connector, zekering, relais, BEC (Bussed Electrical Center)

 • Ontladingstest van lithiumbatterij, accu, enz.

Functies en voordelen

Ultrahoge integratie, één apparaat met maximaal 12 kanalen

De elektronische DC-belasting uit de N61100-serie ondersteunt maximaal 12 kanalen in één apparaat. Elk kanaal is elektrisch geïsoleerd. Het kan afzonderlijk worden bestuurd, maar kan ook tot 120 kanalen tegelijkertijd worden bestuurd. De ultrahoge integratie in batchtestsysteemtoepassingen met meerdere kanalen verlaagt de testkosten en de instrumentbezetting voor gebruikers. Gecombineerd met een uitleessnelheid tot 5 ms kan de testefficiëntie aanzienlijk worden verbeterd.

11

Meerdere bedieningsmodi

De N61100-serie ondersteunt niet alleen vier basismodi CC, CV, CP en CR, maar ondersteunt ook vier gecombineerde werkmodi CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC. De CR+CC-modus is geschikt voor het testen van de bron bij het inschakelen, waardoor bescherming tegen overstroom tijdens het inschakelen wordt voorkomen. De CV+CR-modus kan de Von-functie vervangen. De CV+CC-modus kan het conversieproces van de werkmodus van het opladen van de batterij simuleren. Gebruikers kunnen verschillende werkingsmodi selecteren op basis van hun testtoepassing.

2

LED-lichtsimulatie om de LED-aandrijfkracht te testen

De elektronische belasting heeft een LED-lichtsimulatiefunctie. Zoals weergegeven in de figuur, moet het LED-equivalentcircuit de weerstand Rd in serie verbinden met de spanningsbron Vf. De IV-curve is gelijk aan de raaklijn van de echte niet-lineaire IV-curve van de LED op het werkpunt (Vo, Io).

3

In de LED-modus moeten gebruikers drie parameters instellen om de werkelijke LED-lichtbelastingstoestand te simuleren, inclusief de nominale uitgangsstroom van het LED-aandrijfvermogen, de LED-bedrijfsspanning en de weerstandscoëfficiënt.

OCP-test (overstroombeveiliging).

Tijdens de OCP-test laadt de N61100 in de CC-modus en controleert of de DUT-spanning lager is dan de eindspanning. Indien lager, zal de N61100 de huidige laadstroom registreren als testresultaat en de ingang afsluiten om de test te stoppen. Als de DUT-spanning hoger is dan de eindspanning, zal de N61100 de laadstroom verhogen totdat de DUT-spanning lager is dan de eindspanning of de Max. laadstroom.

4

Database
Aanvraag

Populaire categorieën