Alle categorieën

Home>Producten>DC elektronische belastingen>N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting

N6900
N6900
N6900
N6900
N6900
N6900
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting
N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting

N6900-serie Single-Channel High Power DC elektronische belasting


De N6900-serie is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van NGI in het testen van voeding, batterij, generator en supercondensator. Het is met hoge nauwkeurigheid, hoge betrouwbaarheid en hoge kostenprestaties.

Volgens de kenmerken van elektronische hoogspannings- en stroomgelijkstroombelastingen met complexe structuren, zware bedrijfsomgevingen, hoge betrouwbaarheidseisen en onhandig onderhoud, heeft NGI een aantal optimalisaties doorgevoerd op basis van de internationale geavanceerde technologie.

Delen naar:
Hoofdlijnen

Vermogensbereik: 0-51kW

●Voltage range: 0-120V/0-600V/0-1000V/0-1200V

● Huidig ​​bereik: 0-2000A

●Bedrijfsmodi: CC/CV/CR/CP

● Voorbijgaande overbelastingscapaciteit

●CR/CP-functie ondersteund door hardware

●Voltage/current accuracy: 0.05%+0.05%F.S.

●Laadtest, ontlaadtest en OCP-test

●Bewerkbare stijging en daling van de stijgsnelheid

●Simulatie van kortsluiting

●Programmeerbare sequentietestfunctie (SEQ), tot 100 groepen sequentiebestanden, tot 50 stappen per bestand

●Bewerkbare Von/Voff

●Uitgebreide MOS-bescherming

●Meervoudige bescherming: OCP, OVP, OTP, OPP en waarschuwing voor omgekeerde polariteit

●Analoge programmeerinterface (APG), stroombewakingsinterface en externe/lokale triggerfunctie

● Meerdere communicatie-interfaces: LAN/RS232/CAN

Application Fields

● generator
● Oplaadstation
● Industriële/servervoeding
● Communicatievoeding
● Batterijpakket
● Condensatormodule
● Hoogstroomrelais
● Energieopslagsysteem

Functies en voordelen

Hoog betrouwbaar ontwerp
De N6900-serie heeft een uitgebreid MOS-beveiligingscircuit. Het maakt niet uit hoeveel MOS beschadigd is, het veroorzaakt geen kortsluiting tussen de positieve en negatieve polariteit of de positieve polariteit en het regelcircuit. De schade van sommige MOS's versnelt de schade van andere niet, die continu kunnen worden gebruikt

Door het gedistribueerde ontwerp is het eenvoudig om voedingsmodules te vervangen of toe te voegen en is het handig voor onderhoud en stroomuitbreiding.

De N6900 is ontworpen met een stroombegrenzingscircuit en reageert snel, wat kan voorkomen dat de belasting beschadigd raakt door overbelasting.

N6900 maakt gebruik van afschermingstechnologie, die een brede aanpasbaarheid heeft aan zware testomgevingen, en verbetert het anti-interferentievermogen.

N6900-serie gedistribueerde hoogvermogen gelijkstroom elektronische belasting

Simulatie van kortsluiting
De N6900-serie ondersteunt twee modi voor kortsluiting: handmatig en vergrendelen.

Handmatig: N6900 wordt kortgesloten wanneer de knop Kort wordt ingedrukt. Het stopt met kortsluiten wanneer de knop wordt losgelaten. Handmatige modus is geschikt voor foutopsporing of R&D, waarbij meetongevallen als gevolg van verkeerde bediening worden vermeden.

Vergrendelen: de N6900 blijft kortsluiten wanneer de knop Kort wordt ingedrukt. Het stopt met kortsluiten wanneer de knop opnieuw wordt ingedrukt. De vergrendelingsmodus is geschikt voor langdurige kortsluitingstests.

Dynamische modus

N6900 series provides three options for dynamic: continuous, toggle and pulse. The dynamic rate is up to 20kHz and can be adjustable.This function is often used to test power supply transient performance,battery protection board protection performance and battery pulse charging.

图片微 信 截图 _20220621135222

图片


Voorbijgaande overbelastingscapaciteit

In voorbijgaande toepassingen met hoog vermogen hoeven gebruikers geen modellen te selecteren volgens de Max. stroom. Neem bijvoorbeeld de opstartsimulatie van een DC-motor. Het tijdelijke vermogen bij het opstarten is meestal meerdere keren het nominale vermogen. Het kan ook de voorbijgaande overbelastingsprestaties van voedingen en de voorbijgaande krachtige ontlading van stroombatterijen testen.

Instelbare feedbacksnelheid van de CV-lus

Verschillende spanningsreactiesnelheden zijn vereist in verschillende vermogenstoepassingen. Wanneer de elektronische belasting niet overeenkomt met de reactiesnelheid van de voeding, zal dit de meetnauwkeurigheid verminderen en zelfs een mislukte test veroorzaken. Op zowel het LCD-scherm als de toepassingssoftware biedt de N6900 drie opties voor de reactiesnelheid van de spanning: hoog, gemiddeld en laag, die kan overeenkomen met verschillende voedingen. Het kan niet alleen de testefficiëntie verbeteren, maar ook de kosten verlagen.

图片

Automatische testfunctie

De automatische test kan worden gebruikt om golfvormen te simuleren. Deze functie kan de testefficiëntie verbeteren en kan worden bereikt met de SEQ-functie in het menu. Het bewerken van maximaal 100 sequentiebestanden wordt ondersteund. Elk bestand kan 50 stappen ondersteunen.

图片

OCP-test (overstroombeveiliging).

Tijdens de OCP-test laadt de N6900 in de CC-modus en controleert of de DUT-spanning lager is dan de uitschakelspanning. Indien lager, registreert de N6900 de huidige laadstroom als het testresultaat en sluit de ingang om de test te stoppen. Als de DUT-spanning hoger is dan de uitschakelspanning, zal de N6900 de laadstroom verhogen totdat de DUT-spanning lager is dan de uitschakelspanning of de Max. laadstroom.

图片

Externe interfaces

Externe programmering

Gebruikers kunnen de spanning en stroom van de belasting regelen via een externe analoge ingang. 0-10V invoer via de externe programmeerinterface komt overeen met 0-volledige schaaluitvoer op de belasting.

图片

Huidige bewaking

0-10V analoge uitgang bij de stroombewakingsuitgang komt overeen met 0-volledige schaalstroom. Gebruikers kunnen een voltmeter of oscilloscoop gebruiken om de stroomvariatie te controleren.

图片

Equivalente serieweerstandstest (ESR) (optioneel)

ESR is een hoofdparameter van de batterij of supercondensator. De N6900-serie biedt een professionele ESR-meetfunctie, die meerdere meetstandaarden kan ondersteunen, en beschikt over de voordelen van nauwkeurige resultaten en stabiele herhaalde resultaten.

The ESR measurement function absorbs current from the DUT under CC mode. When the current changes, the NGI internal resistance sensing circuit can accurately capture the voltage drop of DUT and calculate ESR value.

Laad- en ontlaadtest
Gebruikers kunnen op het voorpaneel verschillende voorwaarden instellen om aan hun testvereisten te voldoen. Als de batterijspanning bijvoorbeeld lager is dan de beginspanning, begint de interne teller van de N6900 met tellen. De teller stopt met werken totdat de batterijspanning daalt tot de uitschakelspanning.

N6900-serie gedistribueerde hoogvermogen gelijkstroom elektronische belasting

N6900-serie gedistribueerde hoogvermogen gelijkstroom elektronische belasting

Database
Aanvraag

Populaire categorieën