Alle categorieën

Home>Producten>Batterij simulatoren>N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator

202305050944224933
202305050944309776
202305050944434152
202305050944523371
202305050945000402
N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator
N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator
N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator
N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator
N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator

N8331-serie zeer nauwkeurige meerkanaals batterijsimulator


N8331 is een programmeerbare batterijsimulator met laag vermogen, meerkanaals en hoge nauwkeurigheid. Het kan ook worden gebruikt als een zeer nauwkeurige meerkanaals gelijkstroomvoeding. N8331 standalone ondersteunt tot 24 kanalen. Elk kanaal is geïsoleerd. Gebruikers kunnen de spanning en stroom voor elk kanaal instellen op de NGI-standaardtoepassingssoftware, die gemakkelijk te gebruiken is en kan voldoen aan de behoeften van multi-channel, multi-parameter en complexe testomgevingen. N8331-toepassingssoftware ondersteunt batchverwerking met meerdere kanalen. Gegevens en grafieken voor elk kanaal kunnen worden weergegeven. Tegelijkertijd worden data-analyse en rapportagefuncties ondersteund.

Delen naar:
Hoofdlijnen

Spanningsbereik: 0-5V/0-6V

Spanningsnauwkeurigheid: 0.6 mV

Spanningsrimpelruis ≤2mVrms

Eén apparaat met maximaal 24 kanalen, elk kanaal geïsoleerd

Professionele applicatiesoftware, met data-analyse en rapportage

Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

μA niveau stroommeting

LAN-poort en RS485-interface

Application Fields

BMS/CMS-test voor nieuw energievoertuig, UAV en energieopslag

R&D en productie van draagbare consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons, bluetooth-oortelefoons, enz.

Kalibratie van een apparaat voor spanningsregistratie, zoals een spanningsmonitor voor brandstofcellen


Functies en voordelen

Ultrahoge integratie, één apparaat met maximaal 24 kanalen

De N8331-serie maakt gebruik van een standaard 19-inch 2U-chassis, met maximaal 24 kanalen in één apparaat. Elk kanaal is geïsoleerd. Eén apparaat kan gelijktijdig testen met 24 stations ondersteunen, wat het aantal gebruikte instrumenten aanzienlijk vermindert en de testefficiëntie verbetert.

下载

μA-niveaustroommeting, ondersteuning van statische stroom en beschermingsparametertest

De N8331-serie heeft een hoge nauwkeurigheid en resolutie. De huidige resolutie is tot 0.1μA. De spanningsresolutie is tot 100μV. In de stand-bymodus is er nog steeds stroom op μA-niveau aanwezig in de elektronische component. De ultrahoge huidige resolutie kan de statische stroom testen. Ondertussen kan een resolutie van 100 μV voldoen aan de hoge vraag naar beschermingsparameterstest van laad- en ontlaadbord.


Serieschakeling beschikbaar om de werkende staat van het batterijpakket te simuleren

Bij het simuleren van meerdere reeksen batterijcellen ondersteunt de N8331 de aansluiting van meerdere apparaten in seriële modus. Gebruikers kunnen afstandsbediening en andere automatische tests uitvoeren op de applicatiesoftware.

Engels (1)

Vierdraads gevoel om meetnauwkeurigheid te garanderen

Om nauwkeurige spanningsmeting te garanderen, maakt de N8331 gebruik van een vierdraads systeemverbinding, dat wil zeggen dat twee draden worden gebruikt voor de spanningsuitgang en de andere twee worden gebruikt voor het direct meten van de DUT-spanning. Het spanningsverlies veroorzaakt door de kabelweerstand van N8331 naar de DUT kan worden geëlimineerd door vierdraadsdetectie.

Engels (2)

Application -BMS Test

Systeem introductie

BMS (batterijbeheersysteem) is een apparaat dat wordt gebruikt om veiligheidsbewaking en effectief beheer van batterijpakketten uit te voeren en de efficiëntie van batterijservice te verbeteren. Voor elektrische voertuigen kan BMS het opladen en ontladen van het batterijpakket effectief regelen, wat het uithoudingsvermogen in kilometers kan verhogen, de levensduur kan verlengen, de bedrijfskosten kan verlagen en de veiligheid en betrouwbaarheid van het batterijpakket kan waarborgen. BMS is een van de essentiële kerncomponenten van elektrische voertuigen geworden. Om de juiste werking te garanderen, is het noodzakelijk om BMS uitgebreid te testen.

下载

Systeem Architectuur

Het NGI BMS-testplatform neemt het modulaire ontwerp over. Het bestaat uit een uiterst nauwkeurige batterijsimulator, een temperatuursimulatie-eenheid, een laad- en ontlaadstroomsimulatie-eenheid, een hoogspanningsvoeding, een IO-detectie-eenheid, een isolatiedetectie-eenheid, een BMS-signaal en een aan/uit-detectie-eenheid, een CAN-communicatie-eenheid, een softwarebesturingssysteem, enz. Het systeem kan Li-on-batterijreeksen aanpassen aan de behoeften van de klant en gegevensrapporten genereren. Het systeem is sterk geïntegreerd, handig en efficiënt en ondersteunt uitbreiding en upgrade.


Test items

Engels (15)

Database
Aanvraag

Populaire categorieën